KVK organiseert Startersdag voor ondernemers

door onze redactie
Eigen zaak beginnen? En wil je een flitsende start maken? Op zaterdag 2 november organiseert KVK een speciale Startersdag voor beginnende ondernemers. Je vindt er alles over kansen verzilveren, klanten werven, boekhouden en nog veel meer. De Startersdag wordt op drie locaties gehouden: in Groningen, Rotterdam en Utrecht. Entree en koffie zijn gratis!
Dit artikel in het kort:

  • Op drie locaties in Nederland organiseert KVK een speciale dag voor startende ondernemers.
  • De dag biedt onder meer een informatiemarkt en inspirerende voordrachten van ervaren ondernemers.
  • Ben je verhinderd? Geen nood. Je kunt het programma ook online volgen.

Hoeveel startkapitaal heb ik nodig?

Op welke doelgroep ga ik me richten? Is er een speciale vergunning vereist? Hoeveel startkapitaal heb ik nodig? Als je denkt aan het beginnen van je eigen bedrijf komen er tal van vragen op je af. Over concurrentie, een businessplan schrijven en omzetbelasting betalen. Over hoe je jezelf presenteert, netwerken en online adverteren. KVK garandeert niet dat de naam van jouw bedrijf over een jaar in neon letters op elke gevel prijkt maar, ze doen wel hun best om jou een eind op weg te helpen. 

Informatiemarkt, presentaties en inspiratiesessies


De Startersdag kun je vergelijken met een beurs. Er is een informatiemarkt met allerlei stands waar KVK en partners als Interpolis, Google en ING klaar staan om jou bij te praten. Ook FNV Zelfstandigen, het UWV en Rabobank zijn van de partij. Daarnaast worden er tal van presentaties gegeven, onder meer over ‘Klanten vinden, klanten binden’ en ‘Ondernemen, internet en social media’. Ervaren ondernemers verzorgen over diverse thema’s ‘inspiratiesessies’. 

Inschrijven voor Startersdag

Ga voor meer info naar de speciale site van KVK. Je kunt je daar online aanmelden voor de Startersdag. Entree én koffie en thee zijn helemaal gratis. Ben je zaterdag bezet? Geen probleem. Er is ook een online Startersdagprogramma.